Bolchevideo

Det Søde Liv Bolchevideo fra 1994

Det Søde Liv bolchevideo fra 1994. Denne video er et 20 minutters kursus i bolchekogning. Vi gennemgår de grundlæggende teknikker trin for trin i et tempo så ALLE kan være med. Du lærer hvordan du fremstiller spejderhagl, lakridsbolcher og syrlige frugtbolcher.

Det Søde Liv har stået for optagelserne til denne video i 1994. Videoen er redigeret og færdigproduceret i 1995. Denne kopi var beregnet til afvikling på den tids PC’ere/skærme. Det er Helle Beisheim, der arbejder med bolcherne. Videoen blev solgt sammen med et opskriftshæfte fyldt med Helles egne opskrifter på forskellige bolcher. Opskriftshæftet lavede Helle Beisheim fordi hun siden udgivelsen af sin første af sine 3 bøger, Alle Tiders Bolcher, fortsatte med at lave spændende bolcheopskrifter.

Bolchevideoen er en del af historien om Det Søde Liv 1994-2011

Videoen “Bolchekogning 1” er en del af historien om Det Søde Liv. I den tid hvor vi ejede Det Søde Liv, har vi solgt rigtig mange eksemplarer, blandt andet også til bibliotekerne i landet. I dag sælges den ikke mere, men vi synes at I skal have mulighed for at se den og blive inspireret til selv at gå i gang. Få det hele med på The-Sweet-Life.com lav selv slik gør det selv hjemmelavet VIDEO om bolchefremstilling.

Advarsel: Der arbejdes med bolchemasse, der når op på 165 grader. Derfor anbefales det, at kun større børn er med til at håndtere bolchemassen inden “klippe-fasen” er nået. Mindre børn bør kun håndtere den varme bolchemasse i den sidste del af processen!