Det Søde Liv 1992-2011

Det Søde Liv blev grundlagt i 1992

FBgraphics

Om Det Søde Liv lav selv slik gør det selv slik

Vi sad i stolene – Vi var der. Vi gik bag kameraet og ser tilbage gennem linsen…

Det Søde Liv lav selv slik gør det selv slik

Historien om Det Søde Liv lav gør det selv slik. Vi grundlagde Det Søde Liv i 1992 og drev virksomheden indtil 1. januar 2011, hvor vi solgte den.

Egentlig var det Helle Beisheim, der fandt på navnet Det Søde Liv da hun startede sit firma i 1992. Hun underviste på det tidpunkt i AOF-, FOF- og LOF-regi i lav selv slik. Det satte for alvor gang i aktiviterne og hun måtte derfor finde på et godt navn. Og det er bestemt et godt navn, Det Søde Liv. Lige ud ad landevejen og signalerer præcist hvad det handler om.

Navnet Det Søde Liv er genialt og elsket af mange. Og mange har siden ladet sig inspirere af det, fordi det er et udtryk, der kan rumme alt mellem himmel og jord. Herhjemme stiftede oprindeligt bekendtskab med navnet fra den danske, direkte oversættelse af titlen på den klassiske italienske film: “La Dolce Vita“.

Mette Blomsterberg, og Helle Beisheim mødtes da de sammen op til jul deltog i et program på DR TV, nemlig udsendelsen Jeannes Jul|2:4| d. 06.12.1998 – Bonanza. Før udsendelsen udvekslede Helle sine erfaringer til Mette indenfor karamelfremstilling – og måske andre søde sager. I udsendelsen lavede Mette Blomsterberg forskellige former for julekonfekt. Et par år senere (november 2000) udkom Mette med sin første bog: “Forelsket i Det Søde Liv”. Efter Mette Blomsterberg siden i 2010 på DR TV startede serien Det Søde Liv, kom der for alvor gang i omtalen af Det Søde Liv.

Historien om vores tid med Det Søde Liv bliver skrevet efterhånden og siden udbygges med Helles opskrifter, beskrivelser og fortællinger. Der skal huske tilbage, skrives og findes billeder og links frem, som skal underbygge historien og gøre den interessant at læse. Jeg håber at du vil følge med på siderne.

De bedste hilsner – T. CO-Founder og CEO fra 1992-2011